top of page
Restaurant i Dragør

Restaurant
Beghuset
Dragør

Restaurant Beghuset (17 of 17)-min.jpg

GOURMET RESTAURANT I DRAGØR​

​Á La Carte

Østers og Snackbar

Forkæl dig selv med en af vores lækre østers, Gillardeau eller Roumegous, og et glas champagne eller gå på oplevelse i vores lette retter.

Baren er åbent fra kl. 17:00

Restauranten

Vores À La Carte er inspireret af det nordiske og franske køkken, som vi kombinerer med lækre lokale råvarer.

Køkkenet er åbent fra kl. 18:00

Leder du efter billetter til intimkoncert? Besøg vores eventkalender.

Restaurant Beghuset (1 of 17)-min_edited.jpg

TILMELD DIG NYHEDSBREVET - EVENTKALENDER

Når vi offentliggøre nye intim koncerter, foredrag eller stand up shows, får du besked via nyhedsbrevet.

RESTAURANT I DRAGØR

Tæt på København og kun godt syv km fra Københavns Lufthavn, og Den Blå Planet, ligger Den Gamle By i Dragør. Bydelen er kendt for sine små gule huse med røde tage, den helt unikke atmosfære og en hyggelig havn, hvor fiskerne stadig langer deres fangst over bolværket.

Midt i alle herlighederne ligger Restaurant Beghuset og her har vi været siden 1990. Spisestedet i Dragør er kendt for sit gode køkken og som The New York Times skrev: Beghusets Cafe serverer god mad til en rimelig pris, og stedets Restaurant byder med succes på ambitiøs Dansk-Fransk mad.

Restauranten har også flere selskabslokaler og derfor er spisestedet velegnet til både bryllupper, konfirmationer og firmafester.

Der er hotelværelser i gåafstand og restauranten ligger ikke langt fra store hoteller som Clarion, Sheraton, Bella Sky Comwell, Radisson og Marriot.

Kom med til intimkoncert, foredrag eller stand up med de største entertainere!

I de kolde måneder åbner vi for teatersalen og afholder intimkoncerter med mad og musik. Her kan du opleve fantastiske intimkoncerter, inspirerende foredrag eller underholdende stand up shows.

Online booking
bottom of page