Cookies og Persondatapolitik for Restaurant Beghuset

Når du køber billetter til Restaurant Beghuset behandler BilletExpressen ApS dine personoplysninger som dataansvarlig.

Når du reserverer bord via onlinesystemet, er det DINNERBOOKING APS der behandler dine personoplysninger og er dataansvarlig.

Når du tilmelder dig vores eventkalender/nyhedsbrev så er det The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp der behandler dine personoplysninger og er dataansvarlig.

Restaurant Beghuset har en databehandleraftale med Billetexpressen aps, DINNERBOOKING APS og The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp.

I dette dokument beskriver vi vores behandling af dine personoplysninger, herunder:

  1. Når du køber billetter fra os, og/eller

  2. når du tilmelder dig vores eventkalender

  3. Cookiepolitik

Nederst beskriver vi de rettigheder, du har i henhold til gældende lovgivning, og hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af dine personoplysninger.

 

Behandling af personoplysninger når du køber billetter fra os

Når du køber billetter til et arrangement på Restaurant Beghuset, bliver du af Billetexpressen ApS bedt om en række personoplysninger til brug for det videre salg. I den forbindelse for du samtidig mulighed for at læse om deres procedure og hensigter.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev online registrerer vi dit navn og e-mailadresse.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev på blanket, beder vi også om dit telefonnummer. Telefonnummeret bruges i nogle tilfælde til at kontrollere om vi har læst dit navn korrekt. Telefonnummeret bliver ikke registreret

Dine oplysninger bruges udelukkende for at kunne sende dig vores eventkalender/nyhedsbrev og andre oplysninger/tilbud.

Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til restaurant@beghuset.dk, eller direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.

Vi videregiver ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Cookiepolitik

 

Vores Websitet anvender ”cookies”. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din enhed (computer, mobil el. tilsvarende) med det formål at genkende denne enhed, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Når du besøger vores website, registrerer vi besøget i vores statistik (Google Analytics). Vi gemmer ikke nogen personlige informationer om dig, men bruger udelukkende oplysningen om dit besøg i forhold til statistik og til at forbedre vores kunders oplevelse på vores website.

Vi sætter desuden nogle cookies som blandet andet har til formål at få websitet til at fungere korrekt og give dig en god oplevelse på vores website.

Du kan få mere general viden om cookies her: https://www.aboutcookies.org/

 

 

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig. Du kan også få adgang til vores behandleraftaler.

Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen.

For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger.

 

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

Restaurant Beghuset Strandgade 14
2791 Dragør
CVR-nr. 14087508


E-mail: restaurant@beghuset.dk Tlf.: (+45) 32 53 01 36

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til:

Datatilsynet Borgergade 28, 5 1300 København K Tlf.: (+45) 33 19 32 00 Fax: (+45) 33 19 32 18

 

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

BANK

Nordjyske Bank

Frederiksborggade 1, 1. TH

1360 København K

 

REG: 7436 KONTO: 2002896

IBAN: DK1474360002002896

SWIFT: NRSBDK24

Elite Smiley Restaurant Beghuset

Copyright © 1990-2019 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik ∙ I samarbejde med WEB Designerne