Oplev intimkoncerter, foredrag og stand-up shows med de største artister

 

TILMELD DIG VORES EVENTKALENDER 

Når du er tilmeldt vores eventkalender, får du som den første af vide når vi offentliggøre nye navne.

Vi udsender jævnligt information via vores Eventkalender omkring arrangementer, koncerter, nye menuer og lækre opskrifter m.m.

Intim koncert tæt på København med middag


Hvis du synes det lyder godt med en tapas, en autentisk intimkoncert, stand-up show eller måske et spændende foredrag, så er vores Tapas Torsdag lige noget for dig!

På udvalgte torsdage åbner vi dørene til teatersalen og byder velkommen til en hyggelig intim aften i selskab med dygtige sangere, inspirerende foredragsholdere og velkendte stand-up artister.

Vores Tapas Torsdage er helaftensoplevelser,  hvor aftenens hovedperson får lov til at vælge de bedste elementer fra deres livret og i samarbejde med vores franske køkkenchef, Regís sammensættes en helt særlig og velsmagende tapas tallerken, som er inkluderet i billetten.

Intimkoncerter 2021 med de største artister


Vores Tapas Torsdage startede tilbage i 2013, hvor Charlotte Fich var hovedpersonen ved den første intimkoncert.

 

Koncerten var en kæmpe success og blev startskuddet til en lang række intimkoncerter, stand up shows og foredrag med nogle af landets største entertainere som Bent Fabricius-Bjerre, Anders Matthesen, Mads Langer, Lis Sørensen og mange flere...

Vi brænder for, at kunne præsentere de største kunstnere, foredragsholdere og stand up artister på Beghuset og vi vil meget gerne høre, hvis du har ønsker til navne.

Skriv til os på restaurant@beghuset.dk

Se hvem der allerede har optrådt til Tapas Torsdag


Hotel ophold i Dragør


Vores events slutter typisk kl. 22.00, så kommer du langvejs fra, kan det være rart at ikke at skulle tænke på transport hjem. Heldigvis har vi nogle fantastiske hyggelige hoteller med fine overnatningsmuligheder i Dragør, som kun ligger 5 minutter gang fra Beghuset.

I Dragør finder du Dragør Strandhotel og Dragør Badehotel.

Siddepladser og reservation


Siddepladserne er unummererede og det er ikke muligt at reservere plads på forhånd.

Ved køb af 12 billetter samlet, kan der reserveres et helt bord, hvis du ringer til os på +45 32530136.

Parkering og offentligt transport


Restaurant Beghuset ligger midt i Den Gamle By i Dragør, på Amager.

Der er gode muligheder for parkering langs Vestgrønningen (Google Maps) og kun 5 minutters gang fra Dragør Stationsplads, hvor du finder bus 250S og bus 35 (til CPH lufthavn).

COVID-19


I forbindelse med COVID-19 har vi lavet en lang række tiltag så vores gæster trykt kan besøge os. Dette betyder, at vi blandt andet har ekstra fokus på rengøring af toiletter, håndtag, bordplader og andre kontaktflader. Du kan læse mere om vores tiltag og håndtering af COVID-19 her.