• Kim Gravenhorst

Appelsinmarmelade


20 minutter | 16 personer

Ingredienser

  • 3 appelsiner

  • 1 citron

  • 1 vaniljestang

  • 5 dl koldt vand

  • 1 kg rørsukker

  • 20 groftskåret smuttede

  • mandler

  • 2 spsk atamon

Beskrivelse

  1. Vask frugterne grundigt og skær dem i både og derefter i tynde skiver.

  2. Skær vaniljestangen igennem og skrab kornene ud af skallen.

  3. Kom vand, frugt og vaniljekorn og skaller i en gryde og lad det simre under låg ved svag varme i en times tid.

  4. Tilsæt sukker og mandler, og lad det koge i 10 minutter mere. Fjern eventuelt skum.

  5. Skyld glasset med atamon og hæld derefter blandingen i. Opbevar glasset køligt.

Måske gik du glip af...

Café og restaurant i Dragør

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik