• Kim Gravenhorst

Appelsinmarmelade


20 minutter | 16 personer

Ingredienser

  • 3 appelsiner

  • 1 citron

  • 1 vaniljestang

  • 5 dl koldt vand

  • 1 kg rørsukker

  • 20 groftskåret smuttede

  • mandler

  • 2 spsk atamon

Beskrivelse

  1. Vask frugterne grundigt og skær dem i både og derefter i tynde skiver.

  2. Skær vaniljestangen igennem og skrab kornene ud af skallen.

  3. Kom vand, frugt og vaniljekorn og skaller i en gryde og lad det simre under låg ved svag varme i en times tid.

  4. Tilsæt sukker og mandler, og lad det koge i 10 minutter mere. Fjern eventuelt skum.

  5. Skyld glasset med atamon og hæld derefter blandingen i. Opbevar glasset køligt.

Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik