• Kim Gravenhorst

Aspargessalat med ærtespirer

4 personer

Ingredienser

  • 8 – 12 hvide asparges

  • 50 g ærtespire

  • 4 skiver røget laks

  • 4 spsk olivenolie

  • 4 spsk citronsaft

  • Salt og Peber







Beskrivelse

  1. Skræl aspargesene og skær det nederste seje stykke af.

  2. Kog aspargesene i vand med salt i 4-6 minutter og tag dem op.

  3. Skær aspargesene i tykke skiver på skrå.

  4. Skær laksen i strimler og anret den sammen med ærtespire og asparges.

  5. Til sidst røres olivenolien og citronsaften sammen med lidt salt og peber som hældes over salaten.

Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik