• Kim Gravenhorst

Bagte æbler med kanel

Forfatter: Kim Gravenhorst | Personer: 4

Ingredienser

  • 4 æbler

  • 4 spsk. sukker

  • 2 spsk. stødt kanel

  • 30 g smør


Fyld

  • 150 g marcipan

  • 2 spsk. sukker

  • 75 g smør

  • ½ tsk. stødt kanel

  • 4 spsk. skårede og ristede mandler

  • ½ l vaniljeis

  • 3 cl portvin

  • Mynte

Beskrivelse

  1. Rør sukker, marcipan, kanel og blødt smør sammen til en ensartet masse.

  2. Skræl æblerne, og stik kernehuset ud. Bland kanel og sukker og rul æblerne her i.

  3. Sæt æblerne i et smurt ovnfast fad og fyld dem med marcipanfyldet og pensl dem med smeltet smør.

  4. Bag dem i ovnen på 180 grader i ca. en halv time.

  5. Mandlerne ristes på en tør pande til de er gyldne.

  6. Sæt isen i køleskabet en halv time før den skal bruges.

  7. Anret æblerne sammen med isen og stænk portvin på.

  8. Til sidst drysses mandlerne på.

Måske gik du glip af...

Café og restaurant i Dragør

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik