• Kim Gravenhorst

Chokoladekage Marcel

Forfatter: Kim Gravenhorst | Personer: 8

Ingredienser

  • 200 g mørkchokolade

  • 125 g smør

  • 2 dl pasteuriserede æggeblommer

  • 125 g flormelis

  • 3 dl pasteuriserede æggehvider






Beskrivelse


  1. Læg smør og chokolade i en skål og smelt det i et vandbad.

  2. Pisk æggeblommer og flormelis til det er hvidt og stift. Pisk æggehviderne stive.

  3. Tag skålen med det smeltede smør og chokolade af vandbadet, og rør det sammen.

  4. Vend de piskede æggeblommer lidt af gangen.

  5. Smør en springform i bunden – ikke på siderne og hæld 2/3 del af massen i og bag den på 175 grader i ca. 40 minutter.

  6. Tag kagen ud og lad den afkøle. Kagen vil nu falde sammen på midten.

  7. Hæld resten af massen oven i og stil kagen i køleskabet i mindst et par timer.

Server kagen som den er, til en kop kaffe, eller server den som dessert med lidt frisk frugt eller bær til. Drys den evt. med lidt flormelis.

1 dl = ca. 6 æggeblommer 1 dl = ca. 4 æggehvider



Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik