• Kim Gravenhorst

Dadeltrifli med figner og mørk rom

Opdateret: feb. 3

Forfatter: Kim Gravenhorst | Personer: 6-8

Ingredienser

  • 250 g dadler

  • 150 g tørrede figner

  • 1 spsk. vaniljesukker

  • ½ dl mørk rom

  • 4 dl vand

  • 1 spsk. farin

  • 24 små makroner

  • 3 dl piskefløde

  • Lidt frisk mynte til pynt








Beskrivelse

  1. Skær dadlerne i strimler, fjern stilkene fra fignerne og skær dem i terninger.

  2. Læg figner og dadler i en gryde sammen med farin, vand og vaniljesukker.

  3. Kog massen i 5 - 10 minutter, tilsæt rommen og rør det sammen inden det afkøles helt.

  4. Pisk fløden til skum og knus makronerne let.

  5. Anret i dessertglas. Læg 2 gange lagvis flødeskum, makroner og syltede frugter.

  6. Pynt med flødeskum, lidt makron og mynteblade.

Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik