• Kim Gravenhorst

Dadeltrifli med figner og mørk rom

Opdateret: feb. 3

Forfatter: Kim Gravenhorst | Personer: 6-8

Ingredienser

  • 250 g dadler

  • 150 g tørrede figner

  • 1 spsk. vaniljesukker

  • ½ dl mørk rom

  • 4 dl vand

  • 1 spsk. farin

  • 24 små makroner

  • 3 dl piskefløde

  • Lidt frisk mynte til pynt








Beskrivelse

  1. Skær dadlerne i strimler, fjern stilkene fra fignerne og skær dem i terninger.

  2. Læg figner og dadler i en gryde sammen med farin, vand og vaniljesukker.

  3. Kog massen i 5 - 10 minutter, tilsæt rommen og rør det sammen inden det afkøles helt.

  4. Pisk fløden til skum og knus makronerne let.

  5. Anret i dessertglas. Læg 2 gange lagvis flødeskum, makroner og syltede frugter.

  6. Pynt med flødeskum, lidt makron og mynteblade.

Måske gik du glip af...

Café og restaurant i Dragør

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik