• Kim Gravenhorst

Dampede muslinger i cremet pasta

Opdateret: feb. 14

Forfatter: Kim Gravenhorst | Antal personer: 4 personer.

Ingredienser

  • 1 kg muslinger

  • ½ dl hvidvin

  • 1 – 2 gulerødder

  • 1 bundt forårsløg

  • 2 spsk olie

  • 1,5 dl fløde

  • 300 g kogt penne

  • ½ dl hakket persille

Sådan gør du

  1. Rens og damp muslingerne som beskrevet i ”Dampede i bouillon”, men undlad delen med de svitsede urter.

  2. Når muslingerne er taget op, så kog saften ned til det halve.

  3. Snit gulerødderne og forårsløg og svits dem i en gryde, i olien.

  4. Kom muslingesaften og fløden på og kog i 1 minut.

  5. Tilsæt pasta og persille og kog til saucen bliver cremet og smag den til med salt og peber.

  6. Tilsæt muslingerne og vend det sammen.

  7. Server med lidt salat.

Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik