• Kim Gravenhorst

Dampede muslinger i cremet pasta

Opdateret: 14. feb. 2020

Forfatter: Kim Gravenhorst | Antal personer: 4 personer.

Dampede muslinger i cremet pasta

Ingredienser

  • 1 kg muslinger

  • ½ dl hvidvin

  • 1 – 2 gulerødder

  • 1 bundt forårsløg

  • 2 spsk olie

  • 1,5 dl fløde

  • 300 g kogt penne

  • ½ dl hakket persille

Sådan gør du

  1. Rens og damp muslingerne som beskrevet i ”Dampede i bouillon”, men undlad delen med de svitsede urter.

  2. Når muslingerne er taget op, så kog saften ned til det halve.

  3. Snit gulerødderne og forårsløg og svits dem i en gryde, i olien.

  4. Kom muslingesaften og fløden på og kog i 1 minut.

  5. Tilsæt pasta og persille og kog til saucen bliver cremet og smag den til med salt og peber.

  6. Tilsæt muslingerne og vend det sammen.

  7. Server med lidt salat.

Måske gik du glip af...