• Kim Gravenhorst

Finskbrød med hakkede mandler

Opdateret: 3. feb. 2020

Antal 25-30

Finskbrød opskrift

Ingredienser

  • 200 g smør

  • 250 g mel

  • 60 g sukker

  • 1 æg

  • Perlesukker

  • Hakkede mandler

Sådan gør du

  1. Læg melet i en skål og pluk smørret i små stykker ned i skålen.

  2. Tilsæt sukker og ælt dejen sammen med hånden til den er samlet. Stil den koldt i en halv time.

  3. Del dejen i to portioner og tril dem til stænger på 2 – 3 cm tykkelse.

  4. Tryk dem lidt flade med håndroden og skær dem i 3 - 4 cm lange stykker. Pensl kagerne med sammenpisket æg og drys dem med perlesukker og mandler.

  5. Bag kagerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 minutter


Måske gik du glip af...