• Kim Gravenhorst

Finskbrød med hakkede mandler

Opdateret: feb. 3

Antal 25-30

Ingredienser

  • 200 g smør

  • 250 g mel

  • 60 g sukker

  • 1 æg

  • Perlesukker

  • Hakkede mandler

Sådan gør du

  1. Læg melet i en skål og pluk smørret i små stykker ned i skålen.

  2. Tilsæt sukker og ælt dejen sammen med hånden til den er samlet. Stil den koldt i en halv time.

  3. Del dejen i to portioner og tril dem til stænger på 2 – 3 cm tykkelse.

  4. Tryk dem lidt flade med håndroden og skær dem i 3 - 4 cm lange stykker. Pensl kagerne med sammenpisket æg og drys dem med perlesukker og mandler.

  5. Bag kagerne i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10 minutter


Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik