• Kim Gravenhorst

Opskrift på klassiske hasselnøddekager

Opdateret: feb. 3

Forfatter: Kim Gravenhorst | Antal . 40 stk.

Ingredienser

  • 100 g hasselnødder

  • 220 g mel

  • 200 g blødt smør

  • 100 g sukker

  • ½ vaniljestang

  • ½ tsk. stødt kanel

  • Ca. 40 hasselnødder til pynt

Sådan gør du

  1. Rist hasselnødderne i ovnen til de begynder at tage farve.

  2. Lad dem køle af og blend dem til en fin nøddemel.

  3. Bland nøddemelet med resten af ingredienserne rør dem godt sammen.

  4. Kom dejen i en sprøjtepose og sprøjt den ud som toppe på bagepapir.

  5. Sæt en nød i hver kage og bag dem i ovnen på 180 grader i 15 – 20 minutter.


God fornøjelse :)

Måske gik du glip af...

Café og restaurant i Dragør

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik