• Kim Gravenhorst

Havtorn og Tonic

Opdateret: feb. 14


2 glas

20 cl Havtorn råsaft 10 cl sukkerlage 10 cl tonic 10 cl danskvand 10 cl gin 1 lime Knust is Kog 2 dele sukker og 1 del vand sammen til en sukkerlage og køl den ned Brug en tyndskræller til at skære 2 stykker af 5 cm længde af limeskallen og pres saften af limen. Kom is i to store glas og hæld limesaft, råsaft og sukkerlage i sammen med danskvand. Rør det sammen med en lang ske og top op med tonic. Pynt glasset med limeskallen.

Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik