• Kim Gravenhorst

Havtorn og Tonic

Opdateret: feb. 14


2 glas

20 cl Havtorn råsaft 10 cl sukkerlage 10 cl tonic 10 cl danskvand 10 cl gin 1 lime Knust is Kog 2 dele sukker og 1 del vand sammen til en sukkerlage og køl den ned Brug en tyndskræller til at skære 2 stykker af 5 cm længde af limeskallen og pres saften af limen. Kom is i to store glas og hæld limesaft, råsaft og sukkerlage i sammen med danskvand. Rør det sammen med en lang ske og top op med tonic. Pynt glasset med limeskallen.

Måske gik du glip af...

Café og restaurant i Dragør

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik