• Kim Gravenhorst

Havtornsaft og pure

Opdateret: feb. 1

Ca. 1 liter saft og 2 dl pure

1 kg havtorn

½ liter vand


Kom havtornen i en gryde og tilsæt vand. Bring det i kog og lad det simre i et par

minutter. Lad saften stå og køle af i gryden og hæld den så over i en sigte. Når

væsken er løbet igennem, presses saften ud af bærrene med en dejskraber. Opbevar

saften i skoldede glas eller flasker i køleskabet. Så kan den holde i flere uger.

Saften kan også fryses ned.



De resterende skaller og kerner hældes i en blender og blendes helt fint. Er de for

tørre til at blende, tilsættes lidt af saften. Man kan vælge at sigte pureen, hvis man

ikke vil have rester fra kernerne med. Pureen holder ikke mere end et par dage i

køleskabet, så den kan med fordel fryses ned i mindre portioner.

Måske gik du glip af...

Café og restaurant i Dragør

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik