• Kim Gravenhorst

Juleboller med marcipan

Opdateret: feb. 14

Forfatter: Kim Gravenhorst | Antal ca. 20

FYLD:

  • 1 dl mælk

  • 50 g gær

  • 2 spsk. sukker

  • 2 æg

  • 500 g mel

  • 250 g margarine

FYLD:

  • 50 g smør

  • 100 g sukker

  • 50 g marcipan

  • 1 tsk. vaniljesukker

  • 2 spsk. hakket tørret abrikos

  • 2 spsk. hakket valnødder

  • 2 spsk. korender

  • Æg til pensling

SÅDAN GØR DU

​Rør gæren ud den lune mælk. Rør sukker, æg og margarine i. Tilsæt mel og ælt dejen sammen. Lad dejen hæve tildækket i en halv time – helst et lunt sted.

Skær marcipanen i mindre bidder og læg dem i en skål. Tilsæt sukker, vaniljesukker og smør og rør det sammen til en ensartet masse. Tilsæt fyldet og rør det sammen.

Form dejen til boller og sæt dem på et stykke bagepapir. Lav et hul i hver bolle og sæt en stor teske af fyldet i hullet. Pensl bollerne med sammenpisket æg og bag dem i 12 minutter på 180 grader.

Måske gik du glip af...

Café og restaurant i Dragør

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik