• Kim Gravenhorst

Pina Colada med havtorn


2 glas 2 dl Havtorn råsaft 2 dl ananasjuice 1,5 dl kokoscreme (Coco Lopez) 1 dl lys rom Kom alle delene op i en blender eller en shaker med lidt is og giv det en ordentlig tur. Hæld det hele op i to pæne glas med mere is og pynt dem.

Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik