• Kim Gravenhorst

Råsyltede havtorn

Opdateret: okt. 6

4 pers


Ingredienser

200 g havtorn 150 g rørsukker


Sådan gør du

Kom de frosne bær i en skål og overhæld dem med rørsukkeret og afhængig af hvad de skal bruges til, kan man også give dem lidt rom eller cognac. Lad dem stå i køleskabet til dagen efter, men rør i dem en gang imellem.

Der kan også bruges farin eller muscovadosukker i stedet for rørsukker, så bliver saften noget mørkere.


Måske gik du glip af...

Café og restaurant i Dragør

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik