• Kim Gravenhorst

Råsyltede havtorn

Opdateret: feb. 1

4 pers


Ingredienser

200 g havtorn 150 g rørsukker


Sådan gør du

Kom de frosne bær i en skål og overhæld dem med rørsukkeret og afhængig af hvad de skal bruges til, kan man også give dem lidt rom eller cognac. Lad dem stå i køleskabet til dagen efter, men rør i dem en gang imellem.

Der kan også bruges farin eller muscovadosukker i stedet for rørsukker, så bliver saften noget mørkere.


Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik