• Kim Gravenhorst

Råsaft af havtorn

Opdateret: feb. 1

Ca. 7 dl saft af 1 kg bær


Råsaft er lavet af rå bær, som er mast igennem en sigte og dermed befriet for

skaller og kerner. For at lette processen kan man komme bærrene i en foodprocessor et kort øjeblik, inden man presser dem igennem en sigte med en ske eller dejskraber. Holdbarheden er helt nede på maksimalt 2 døgn i køleskab, så det er en god ide at fryse saften ned i små portioner. Har man haft saften stående i to dage, skal man koge den igennem, inden den afkøles og fryses ned. Saften er rigtig god til friske drinks og har man brug for at søde den kan det gøres med en sukkerlage kogt af 1 del vand og 2 dele sukker og derefter afkølet.


Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik