• Kim Gravenhorst

Sådan laver du din Havtornsirup

Ca. 1 l


4 appelsiner - usprøjtede 1 kg havtorn 600 g rørsukker

Riv skallen af appelsinerne og pres saften af. Der skal være ca. 3 dl saft, ellers skal der bruges nogle flere appelsiner. Hæld havtornen i en gryde sammen med appelsinsaften og kog det op. Lad det simre i 5 minutter. Hæld det hele i en sigte, og brug en dejskraber til at presse væsken ud af bærrene med. Hæld saften tilbage i gryden og tilsæt sukker og appelsinskal. Kog saften op og skum urenhederne af. Sigt saften igennem et, ikke for fintmasket klæde og hæld den på skoldede glas.  Opbevares i køleskabet, hvor den god


t kan holde sig i et par måneder.

Bruges primært til desserter, kager og søde drikke Er dejligt som saftevand, blandes op ca. 1/6 med koldt vand eller danskvand.


Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik