- Kim Gravenhorst
Specier med appelsin
Opdateret: 1. feb. 2020
Forfatter: Kim Gravenhorst | Antal 30-40

½ stk. vaniljestang
–––––––––––––––––––––––––––––
300 g. hvedemel
–––––––––––––––––––––––––––––
225 g. smør, saltet
–––––––––––––––––––––––––––––
125 g. flormelis
–––––––––––––––––––––––––––––
50 g korender
–––––––––––––––––––––––––––––
2 Appelsin – revet skal
–––––––––––––––––––––––––––––
SÅDAN GØR DU
Skær vaniljestangen igennem, skrab kornene ud og ælt dem sammen med resten af ingredienserne til en ensartet dej.
Rul dejen til to stk. 6 cm tykke pølser og lad dem ligge koldt en times tid inden den skæres i ½ cm tykke skiver.
Læg skiverne på en bageplade med bagepapir o bag dem i ca. 15 minutter på 180 grader.