• Kim Gravenhorst

Specier med appelsin

Opdateret: 1. feb. 2020

Forfatter: Kim Gravenhorst | Antal 30-40

Specier med appelsin

½ stk. vaniljestang

–––––––––––––––––––––––––––––

300 g. hvedemel

–––––––––––––––––––––––––––––

225 g. smør, saltet

–––––––––––––––––––––––––––––

125 g. flormelis

–––––––––––––––––––––––––––––

50 g korender

–––––––––––––––––––––––––––––

2 Appelsin – revet skal

–––––––––––––––––––––––––––––

SÅDAN GØR DU

  1. Skær vaniljestangen igennem, skrab kornene ud og ælt dem sammen med resten af ingredienserne til en ensartet dej.

  2. Rul dejen til to stk. 6 cm tykke pølser og lad dem ligge koldt en times tid inden den skæres i ½ cm tykke skiver.

  3. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir o bag dem i ca. 15 minutter på 180 grader.

Måske gik du glip af...