• Kim Gravenhorst

Specier med appelsin

Opdateret: feb. 1

Forfatter: Kim Gravenhorst | Antal 30-40

½ stk. vaniljestang

–––––––––––––––––––––––––––––

300 g. hvedemel

–––––––––––––––––––––––––––––

225 g. smør, saltet

–––––––––––––––––––––––––––––

125 g. flormelis

–––––––––––––––––––––––––––––

50 g korender

–––––––––––––––––––––––––––––

2 Appelsin – revet skal

–––––––––––––––––––––––––––––

SÅDAN GØR DU

  1. Skær vaniljestangen igennem, skrab kornene ud og ælt dem sammen med resten af ingredienserne til en ensartet dej.

  2. Rul dejen til to stk. 6 cm tykke pølser og lad dem ligge koldt en times tid inden den skæres i ½ cm tykke skiver.

  3. Læg skiverne på en bageplade med bagepapir o bag dem i ca. 15 minutter på 180 grader.

Måske gik du glip af...

RESERVÈR BORD ONLINE

Vi ser frem til at byde jer velkommen

RESTAURANT BEGHUSET

Strandgade 14

2791 Dragør

Danmark

EMAIL: restaurant@beghuset.dk
TELEFON: +45 32 53 01 36

Restaurant Beghuset

CVR: 14087508

ÅBNINGSTIDER

Á La Carte: Onsdag - Lørdag

Østers- og Snackbaren åbner fra Kl. 17:00

Køkkenet åbner fra kl. 18:00


ÅBENT FOR SELSKABER HELE UGEN

Sociale Medier

OVERBLIK

Kontrolrapport

Copyright © 1990-2020 Restaurant Beghuset ∙ Cookie og Privatlivspolitik